Het bedrijf

Wie zijn wij?

ABC Gevel is een toonaangevende onderneming met tal van speerpunten op het gebied van gevelreiniging, restauratie, renovatie en bewassing.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid bij alle projecten en werkzaamheden. Desgewenst brengen we advies op maat uit bij activiteiten die binnen ons vakgebied vallen. Dat advies kenmerkt zicht door maximale openheid, eerlijkheid en kennis van zaken.

We beschikken over een uitstekend geschoold team van medewerkers dat vooral resultaatgericht werkt. We opereren vanuit Hardenberg en Zandpol en zijn werkzaam in alle regio’s van het land. Voor ons geldt ‘afspraak is afspraak’ en met dat motto verwierven we een uitstekende reputatie onder aannemers, particulieren en woningcorporaties. Als geen ander realiseren we ons dat de eerste indruk van een pand veelal bepalend is. Een eerste indruk kan slecht één keer gevormd worden en daarom kijken we graag samen met u naar de beste methode om uw pand zo positief mogelijk te presenteren.

Gevel reiniging
Gevel reiniging

Vakkundig en betrouwbaar

ABC Gevel biedt particulieren, ondernemers en organisaties een breed pakket dat verder gaat dan alleen gevelreiniging. Wij ontwikkelden een passie voor steeds betere en effectievere technologie en dat is duidelijk zichtbaar in de projecten waar wij bij betrokken zjin. Met modern materieel, uitstekend geschoolde vakmensen, veel aandacht voor de effecten op het milieu en duurzaam ondernemen is ABC Gevel een slagvaardig en toonaangevend bedrijf in Overijssel en Drenthe.

Als geen ander realiseren we ons dat een gevel in veel gevallen bepalend is voor een eerste impressie. Die eerste indruk is betekenisvol voor de vervolgcontacten. Bij ABC Gevel heeft u de prettige zekerheid dat we alles in huis hebben om uw pand een optimale uitstraling te geven.

 

  • ABC Gevel geeft maximale ruimte aan nieuwe technieken
  • ABC Gevel heeft oog voor duurzaamheid
  • ABC Gevel geeft gevels grandeur

 

Vraag vrijbljivend informatie aan en wij laten u kennismaken met het unieke ABC concept! Op de site vindt u informatie over het pakket dat wij te bieden hebben. Maar geveltechnologie en reiniging is in hoge mate maatwerk. Dus verdient een persoonlijk advies in de meeste gevallen de voorkeur.

Laat uw gevel omtoveren!

ABC Gevel is dè specialist in Overijsel op het gebied van gevelrestauratie, betonrenovatie en kelderafdichtingen.